Random foto

ImpeesaNet


Voor leiding

 Impeesa nieuws feed

Charlie's bevers

Tijdens de JOTI 2005 hebben we een heel gaaf spel gedaan bij de bevers. Het spel heette: Charlie's bevers.

Toen we de hal binnen kwamen wisten we nog van niets. We mochten niet in de lokalen komen, dus we wisten niet wat daar voor bijzonders aan de hand was. Toen hoorden we ineens geluid. "Charlie voor de bevers, ontvangt u mij?" Hoorden we ergens vandaan komen. Na een tijdje zoeken vonden we een walkie-talkie. Het was ene Charlie die daar doorheen sprak, en hij vroeg ons naar buiten te gaan om te gaan openen.

Na het openen hoorden we Charlie weer. Hij begon over communicatie, over dat het bij de JOTI allemaal daarom draait. Na een korte uitleg van de leiding over communicatie, zei Charlie dat we televisietikkertje konden gaan doen. Want de televisie is natuurlijk ook een vorm van communicatie.

Na het spelletje televisietikkertje begon Charlie over de telefoon. Telefoon gebruik je ook om te communiceren. Dus kwam de leiding met een blikjestelefoon aan, die we eens uit mochten proberen. We hebben met elkaar boodschappen overgebracht naar de andere kant van het touwtje, dat tussen de twee blikjes in zat.

Toen vroeg Charlie ons naar binnen te gaan, terug naar de hal, en onze jassen op te hangen. Tot onze verbazing stond er ineens een tafel in de hal, met blaadjes en stiften. Charlie had een tekenopdracht voor ons. Hij zou over de walkie-talkie een plaats beschrijven die wij moesten tekenen. Na een tijdje tekenen was het tijd om te raden wat het was. En wat was het? Het was een bioscoop! En eindelijk mochten we een lokaal in, waar tot onze verbazing een bioscoop was. In de bioscoop hebben we lekker filmpjes van Spongebob gekeken en limonade gedronken. En, zoals het natuurlijk in een echte bioscoop hoort, hebben we ook popcorn gegeten!

Na een tijdje was het tijd om aan het laatste gedeelte van de opkomst te beginnen. Tijdens de JOTI draait natuurlijk alles om computers, dus we mochten eindelijk even op het internet. We hebben even op de impeesa-website gekeken, maar helaas viel toen het internet eruit. Dus, uiteindelijk hebben we toch weer Spongebob gekeken.