Speltakken

Klik op een speltak om naar hun pagina te gaan

Random foto

Voor leiding

 Impeesa nieuws feed

ImpeesaNet

Geen opkomsten ivm Coronavirus

Scouting Nederland heeft haar advies aangescherpt wat betreft de opkomsten van Impeesa in relatie tot het coronavirus. Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen om de opkomsten en kampen in ieder geval tot en met 1 juni niet door te laten gaan.

We zullen als vereniging aansluiten bij het advies van Scouting Nederland. Dat betekent dat alle opkomsten en activiteiten die de komende weken gepland stonden in ieder geval tot en met 1 juni NIET zullen doorgaan. Meer informatie is te vinden in de mail die verstuurd is. Mocht deze niet aangekomen zijn, dan kan per mail contact op worden genomen met de betreffende speltakleiding.

We maken hierop nog steeds geen uitzonderingen. Dit geldt voor alle activiteiten van jeugd- en stafleden. Er zal dus ook geen leiding aanwezig zijn op vrijdagen en zaterdagen. 

 

 

 


Online inschrijven

Ben je al bij ons komen kijken? Nee? Doe dat  dan zeker een keer tijdens de opkomst! Je kunt, om een afspraak te maken hiervoor, een mail sturen naar ledenadministratie@impeesa-zoetermeer.nl Liever gelijk inschrijven? Dat kan ook! Vul dan ons online inschrijfformulier in. Klik hiervoor op  deze link.

Impeesa Zoetermeer

Scouting Impeesa is een eigentijdse en actieve scoutinggroep binnen Zoetermeer.  Op onze website hebben we geprobeerd zoveel mogelijk een beeld te geven hoe leuk scouting kan zijn.
Natuurlijk kan een website niet alles vertellen, neem daarom eens contact op en kom een keertje kijken.

Bij Impeesa Zoetermeer hebben we 11 verschillende speltakken binnen 5 verschillende leeftijdscategoriën. Kijk onder speltakken voor een overzicht van deze speltakken..

De bevers zijn van 5 t/m 7 en hebben opkomst op zaterdagmorgen. De Kabouters, welpen en esta's zijn vanaf 7 jaar t/m het jaar dat je 11 wordt. De Kabouters en welpen draaien op zaterdag en de esta's op vrijdagavond.

De gidsen, scouts en verkenners hebben de leeftijd vanaf 11 t/m 14 jaar. Op zaterdag zijn zowel de gidsen als de verkenners actief. De scouts hebben op vrijdagavond hun opkomst.
Vanaf 14 jaar kom je bij de explorers, deze hebben ook op vrijdagavond opkomst. Vanaf 16 jaar ben je welkom bij de jongerntak op donderdagavond

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u zich richten tot de mensen vermeld bij contact.

Feestkostuums?

Zoek je nog leuke thema-kostuums of feestkleding? Impeesa maakt graag gebruik van feestkledingXL! Kijk op feestwinkelxl.nl


Een functie bij Impeesa ?

Wij zijn op zoek naar leiding!

Scouting bestaat alleen dankzij de leiding. Zonder de leiding kunnen de kinderen niet begeleid worden, worden er geen opkomsten bedacht en worden er ook geen speciale evenementen zoals kampen en groepsdagen georganiseerd. We zijn hard op zoek naar uitbreiding van verschillende leidingteams. Ben jij iemand of ken je iemand die het een leuk lijkt om op regelmatige basis jeugdleden een geweldige tijd te bieden bij Impeesa? Neem dan contact met ons op! Onder het kopje “Over Impeesa” kun je meer lezen over een functie bij Impeesa.

 

 

 

Zomerkamp 2012