Random foto

ImpeesaNet


Voor leiding

 Impeesa nieuws feed

16 april 2011: Opening Nationale Sportweek

Ter gelegenheid van de opening van de Nationale Sportweek is er op 16 april een demonstratie van verschillende verenigingen op het Stadhuisplein in Zoetermeer. Ook Impeesa zal daarbij met een kraam aanwezig zijn met een kleine activiteit voor de kinderen die de kraam bezoeken. Loop eens langs als je meer wilt weten over Scouting in het algemeen of Impeesa in het bijzonder. 

30 april 2011: Koninginnedag

De zon is gereserveerd en de vlaggen zijn gewassen; Impeesa is klaar voor Koninginnedag !
Ook dit jaar belooft het weer een mooie dag te worden. Zoals vanouds verzorgt Scouting Impeesa de aubade voor de koningin op het Marktplein. Daarnaast zal Impeesa de hele dag aanwezig zijn op het Dobbe-Eiland om er samen met de Oranje vereniging een leuke dag voor jong en oud van te maken.

29 mei 2011: OPEN DAG!

Voor alle jongeren tussen de 5 en 85 die beschikken over een mix van 45% avonturier, 20% lef, 10% spelletjesmens, 10% pionier en 15% lolbroek of een andere mix, is er de Open Dag bij scouting Impeesa georganiseerd!

Wat dacht je van een springkussen, een botenrace, een super grote bamboe piramide bouwen, schmicken, broodjes bakken op een houtvuur, kampvuur maken, hout hakken, marshmellows maken, popcorn, suikerspin, avontuurlijke spellen in het achterliggende bos... en ga zo nog maar even door.

Ook aan de oudere jongeren is gedacht, of als je even bij wil komen van alle activiteiten: neem plaats op ons heerlijke terras aan de plaza, geniet van het uitzicht, de actieve kinderen, de omgeving, heerlijke versnaperingen en onder het genot van lekkere muziek.

Wij, de leden van Scoutinggroep Impeesa Zoetermeer, laten op de Open Dag graag aan je zien wat wij bij Impeesa doen, en wie we zijn!! Alle leeftijdscategorieen met leiding en leden pakken dan ook groots uit, waarbij je je geen moment zal vervelen!

Kom dus ook zondag 29 mei langs tussen 12 en 16 uur bij ons terrein aan de Achterweg 21(bij Intratuin in het Buytenpark in Zoetermeer, na de parkeerplaats links af!) of kijk elder op deze site voor de routebeschrijving.
Wie weet vind je het wel zo leuk, dat je ook iets bij ons wilt komen doen. Nou... dat kan! Als je wilt, kan je gelijk die week erop langskomen om te kijken bij de speltak van je keuze!


Kom dus vooral gezellig langs en neem vooral je familie, vrienden en kennissen ook mee...