Random foto

ImpeesaNet


Voor leiding

 Impeesa nieuws feed

Sport en cultuur cheque

Ook dit jaar zijn wij als organisatie aangesloten bij de Sport – en Cultuurcheque.
Door deelname aan deze regeling kunt u fikse kortingen ontvangen op ons aanbod!

 

Wat is de Sport – en Cultuurcheque
De Sport – en Cultuurcheque wordt dit jaar voor de 2
e keer uitgereikt door de gemeente Zoetermeer, en is dit jaar bedoeld voor alle kinderen die in 2003 geboren zijn. Met de cheque kan men korting krijgen op de contributie bij Scoutinggroep Impeesa.
Hoe werkt de Sport – en Cultuurcheque
Eind maart hebben alle 8-jarigen kinderen in Zoetermeer twee cheques bij hun thuis in de brievenbus ontvangen. Wanneer uw kind besluit bij een aanbieder lid te worden, of dit al is, moet u de cheque(s) meenemen naar deze organisatie.
Wat moet u doen bij Impeesa
Als u bij Impeesa 2 cheques a € 50,00 inlevert wordt er 3 kwartalen geen contributie geïnd.
Wat moet u hiervoor doen:
Doe de 2 cheques in een envelop met daarop de naam van het kind in de bus van de ledenadministratie op het groepshuis voor 1 november 2012.
Na ontvangst van de cheques ontvangt u van de ledenadministratie per wanneer de incasso voor de contributie stopt en per wanneer er weer deze weer wordt hervat ( 3 kwartalen later)
Meer informatie of vragen?
Kijk op
www.zoetermeer.nl/sport-encultuurcheque voor nog meer informatie en het laatste nieuws. U kunt al uw vragen ook mailen naar sport-encultuurcheque@zoetermeer.nl of vraag naar de contactpersoon van de Sport – en Cultuurcheque bij de aanbieder waar u de cheque gaat verzilveren. Dit is bij Impeesa Wil Barkmeijer, ledenadministratie@impeesa-zoetermeer.nl
Let op!!   De cheques zijn alleen geldig in 2012.
Om alles administratief af te handelen met de Gemeente Zoetermeer is bij Impeesa de uiterste inleverdatum 1 november 2012.