Random foto

ImpeesaNet


Voor leiding

 Impeesa nieuws feed

Sander Koot

Na al meermaals bij de JoTakkers te hebben geholpen (op opkomsten en op kamp) is Sander begin seizoen 2007/2008 het JoTak team definitief komen versterken. Voor hij bij de JoTak kwam is Sander jarenlang leiding geweest bij de Scouts, en was eigenlijk van plan het een jaartje rustig aan te doen ivm wat andere prioriteiten. Na een paar keer kijken was hij echter toch verkocht, en heeft hij aangegeven definitief te willen blijven. YES!!

Maaike Pribnow

Sinds het begin van seizoen '06-'07 ben ik ook begeleiding bij de Jotak. 
Inmiddels heb ik een aardig verleden bij Impeesa weten op te bouwen; In 1988 ben ik als kabouter voor het eerst lid geworden van Impeesa. Nadat ik de gidsen, explorers en stam heb gedaan, ben ik als leiding begonnen bij de Kabouters. Tussendoor heb ik nog zo'n 5,5 jaar leiding gegeven aan de verkenners en ben ik sinds 2003 weer leiding bij de kabouters. Nu dus sinds een jaartje leiding bij twee speltakken en dat bevalt prima!

Sven Pribnow

Hallo,

Ik ben Sven, en ik ben in '87 begonnen bij Impeesa als verkennertje van 12 (en dan mag je zelf uitrekenen hoe oud ik nu ben). Na 2 jaar verkenners, 2 jaar explo's en 2 jaar stam, ben ik tijdens mijn stamtijd op mijn 17e in '92 begonnen als verkennersleiding. Hier ben ik onlangs, na dit 15 jaar met veel plezier te hebben gedaan, mee gestopt.

Naast als verkennersleiding te hebben gedraaid, heb ik nogal wat andere zaken binnen Impeesa gedaan. Zo ben ik o.a. groepsbegeleider in het bestuur geweest van 2001-2005, heb ik in de bouwcommissie van het nieuwe gebouw gezeten, en zo kan ik nog wel even doorgaan (maar dan wordt dit stukje wel heel erg lang). 

Nadat ik voor "de eerste keer" afscheid nam van de Verkenners ben ik me op de explorers gaan richten, in 2001.  In 2003 ben ik teruggekeerd bij de verkenners (terwijl ik dus ook de explorers deed), en in 2007 ben ik daarmee weer gestopt (nu definitief (?)!). Inmiddels draai ik dus al aardig wat jaren bij de explorers. Sinds de splitising van de explorers in explo's en jongerentak in 2006, ben ik als begeleiding van de jongerentak (voor alle duidelijkheid, dat is de oudste explorergroep) aan de slag gegaan.  De grootste uitdaging is natuurlijk om de  Jotakkers ervoor te laten zorgen dat we iedere week een gaaf uitdagend programma hebben. Ik ben trots op ze hoor, ze weten ons keer op keer weer te verrassen! We doen erg gave activiteiten, maar kunnen soms ook gewoon lekker een hele avond met muziek en wat versnaperingen ons vermaken. De kampen zijn natuurlijk het hoogtepunt. Ieder jaar naar het buitenland en gave dingen doen!

Meer weten? Je kunt me vinden op http://pribnow.hyves.nl