Random foto

ImpeesaNet


Voor leiding

 Impeesa nieuws feed

Jotak in de dorpsstraat

Op zaterdag 20 sept. 2008 waren wij, samen met de explo's, weer uitgenodigd in de dorpsstraat voor een actie. Fietsdekjes op fietszadels plaatsen.. WAUW!

Op zaterdag 20 september 2008 hebben Yuri, Arnoud en Maurits weer deelgenomen aan een dorpsstraatactie. 

De actie was opgericht om mensen in Zoetermeer bewuster te maken van het milieu en vaker op de fiets te laten gaan. Hiervoor moesten deze drie jongens een aantal uurtjes fietsdekjes op de zadels van de geparkeerde fietsen in de dorpsstraat te plaatsen. 

Sneller dan gepland, namelijk na slechts 2 uur in plaats van 6 uur, waren ze alweer klaar en hebben deze heren weer een bijdrage geleverd aan de opbrengsten voor het zomerkamp 2009!

Heren,.. toppie gedaan!

Groot!!

WOW!!

Dat was wel even schrikken toen wij onlangs de eerste keer met de nieuwe groep explores startten. 18 Explo's. Marvin en ik hadden ons hier al bij voorbaat een beetje zorgen over gemaakt, zeker gezien het Explolokaal: Gaat het allemaal wel passen???

Die zorgen bleken redelijk ongegrond. Blijkbaar is men vanuit de GSV al gewend aan kleine behuizing, want men was al redelijk snel bij elkaar op schoot aan het zitten. Klein nadeel van zo'n grote groep: WAT EEN KIPPENHOK. Normaliter hadden we altijd vrij veel last van de hanen die buiten het lokaal op de brandtrap bij zonsondergang hun plekkie op de reling zochten, maar het gekukel van deze beestjes viel werkelijk in het niets bij het gel uidsniveau wat deze dames en heren wisten te produceren. Even... heel even maar.... verlangden wij intens terug naar een week geleden, toen wij nog met zijn tienen waren. Wat een rust. Maar al snel zagen we de voordelen van zo'n grote groep: Nog meer mensen voor de dorpsstraat schoonmaak, om het groepshuis schoon te maken en om leuke opkomsten te verzinnen. Marvin en ik gaan het rustig krijgen dit jaar met zoveel enthousiasme, gedrevenheid en creativiteit.

De explo's bestaan zoals gezegd nu uit 18 explo's:

Bas, Arnoud, Elisabeth, Christine, Fiona, Karlijn, Shamaravo, Maurits, Yuri, Max, Jelle, Joep, Ralf, Rian, Isabella, Danielle, Linda en last but nog least: Nikki....

Wie weet komen er zelfs binnenkort nog meer nieuwe explo's aangevlogen, wij vinden het allemaal best, zolang het maar gezellig is, en het moet gezegd: Daar ontbreekt het zeker niet aan!

Ik heb zelfs uit betrouwbare bronnen vernomen dat we al een stelletje hebben binnen de explo's dus als dit geen topjaar gaat worden weet ik het ook niet meer!!

Het is overigens de bedoeling dat bovengenoemde personen binnenkort zelf hier stukjes gaan neerzetten...CU Later!
Sven