Random foto

ImpeesaNet


Voor leiding

 Impeesa nieuws feed

Roadtrip - Dag 1

Na maanden plannen, lokaties uitzoeken en deze weer wijzingen was het maandag 8 augustus 2005 toch echt de dag van vertrek. We begonnen meteen met een kleine tegenslag, het busje waarin we onze roadtrip zouden doen was pas vanaf 11:00 beschikbaar. Opzich fijn dat we iets konden uitslapen na ons vorige kamp (6/7 is op kamp geweest), maar dit betekende ook dat we pas 's nachts op onze eerste lokatie zouden aankomen. De vertraging in het vertrek gaf ons nog mooi de gelegenheid om was boodschappen te doen en de overige spullen te verzamelen en deze klaar te zetten. Om 10:30 stonden we bij de verhuurmaatschappij die ons kon mededelen dat ons busje beschikbaar was om mee te nemen.

Op het groepshuis snel onze spullen in het busje geladen, wat een ruimte hadden we in deze verhoogde en verlengde Ford Transit 2.0 diesel, en al snel waren we opweg naar de eerste halte.... Stefan's huis, want uiteraard hadden we last minute verzonnen dat een gitaar mee wel gezellig zou zijn... Na een korte stop bij het stadshart (voor verschillende inkopen) zaten we dan om 12:30 echt op de snelweg, richting lavoute-chilac ( Ergens onder Clermond-Ferrand, Frankrijk). Omdat we ondertussen ver buiten de spits zaten konden we zonder enige problemen door rijden, zelfs rondom parijs hebben we niet hoeven aansluiten bij een file. Tijdens de eerste stop na Parijs kregen we helaas te horen dat edwin eind deze week terug moest voor familieomstandigheden, wat een domper was dat. 

Na een lange tocht besloten we rond 20.24 (lange leve foto's) maar eens wat eten te maken. Gelukkig hadden we hier al rekening mee gehouden en wat broodjes worst met een soeppie ingeslagen. Even wennen weer aan de colemans, maar goed gegeten. Vervolgens zijn we onze weg vervolgd om rond 00:45 aan te komen op de gemeente camping. In een recordtempo en muisstil onze tent opgezet en na een welverdiend biertje lagen we om 2:00 allemaal op een oor.

Wil je weten hoe onze trip zich vervolgd?? Je leest het in de volgende uitgave van de CIK